KAKO SE OBLAČE BEOGRAĐANI NAKON PROMENE VREMENA? Prošetali smo centrom prestonice i zatekli sasvim novu sliku! FOTO
Modna patrola Beograda, Foto: Tamara Trajković

NIJE LAK POSAO

KAKO SE OBLAČE BEOGRAĐANI NAKON PROMENE VREMENA? Prošetali smo centrom prestonice i zatekli sasvim novu sliku! FOTO

Prošetali smo prestonicom da vidimo kako se to Beograđani oblače na 20 stepeni!

Objavljeno: 09:58h

Zahlađenje u Beogradu donelo je i dosta deblju garderobu. Da li je zaista tih deset stepeni niža temperatura neophodna za farmerke ili duge rukave? Prošetali smo prestonicom da vidimo kako se to Beograđani oblače na 25 stepeni.

Proteklu nedelju obeležile su visoke temperature, ali i jako nevreme koje je spustilo temperaturu za 15 stepeni - sa tropskih vrućina od 40 stepeni, spali smo na prijatnih 25. Beograđanima je ova osetna promena uticala na to da iz ormara izvuku farmerke i majice, kao da su jedva čekali da se prolećni dani vrate i predahnu od sparnog vremena.

Evo šta Beograđani nose:

1 / 8 Foto: Tamara Trajković

Kao što možete da vidite, većina se odlučila za nešto "toplije" oblačenje, pa se često mogu videti i ljudi u tankim jaknicama, farmerkama i dugim pantalonama, ali nisu svi odustali od leta.

Nekoliko devojaka ne mari za par kapljica kiše i malo niže temperature, pa su ostale u najčešćoj letnjoj garderodi- letnjim haljinama.

1 / 3 Foto: Tamara Trajković

Bonus video:

01:59

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.